Want your
own Fotopage?








 
orange

By: Ahmad Arie Fahmi Ahmad Zaki

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 24-Nov-2008 04:59 Email | Share | | Bookmark
.......









Hai,semua..huh,letih tebas lalang kat fp aku ni..lama tak update smp dh tumbuh lalang fp ni..erm,kesibukkan tugas lately ni membataskan masa nak meng'upload' gambar kat sini..ni adalah sikit selingan sblm aku upload gambo lain..gambo ni masa aku p perlis ari tu..so korang 'CHILL" la dulu k..


Tuesday, 21-Oct-2008 09:06 Email | Share | | Bookmark
Open House Puan Zawati & Encik Suhaimi






















Lupa nak upload..heh,ni majlis rumah terbuka Puan Zawati..Puan Zawati ni maksu aku..best gile,semua family dtg..makanan punya la sedap..sampai x larat nak makan..ramai staff maksu n paksu yg datang..Majlis ni jugak turut dihadiri oleh YAB Datuk Mokhzani Tun Mahathir,Datuk Seri Khalid ditemani isterinya Datin Seri Siti Nurhaliza..Apa lagi,ramai la yg serbu nak ambik gambar dgn Siti..heh,aku plak dpt la snap sikit² gambar..dapat la gak ambik gambar dgn Datuk Mokhzani..saje je..asyik ambik gambar orang je,kite bile lagi ek..


Monday, 20-Oct-2008 06:06 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan









Alhamdulillah,dgn sekali sarung cincin maka kini Salmira telah sah menjadi tunangan kpd Kamarul aka Lolen..Dua² ni kawan baik aku..Salmira ni kawan dari sekolah lagi..Lolen plak dh kira mcm sedara dah dgn aku..thanks la sbb bg aku jadi OP korang..heh,selamat bertunang kpd korang..semoga bahagia hingga ke akhir hayat..insyallah..


Nota Jari:abg mira ni garang tau,heh(jangan mare Dato' Salleh)


Tuesday, 14-Oct-2008 01:31 Email | Share | | Bookmark
Majlis Pertunangan Fadzrul & Zuraidah













































Tanggal 12/10/2008 adalah tarikh keramat bagi saya..Kenapa?..Sebab kawan baik saya bertunang..Serious saya x percaya bila si Fadzrul aka Bad ni cakap dia nak bertunang..Sampai ke saat ini pun saya masih x percaya walaupun saya yg jadi official fotographer utk majlis tunang dia..huh..Tapi alhamdulillah, majlis berjalan lancar dan dgn sekali sarung cincin je Bad kini sah telah menjadi tunangan kpd Ieda..Semoga mereka akan terus bahagia hingga ke akhir hayat..Insyallah..Kpd Bad n Ieda,selamat bertunang..

Nota Jari:Tinggallah aku sorang²..semua kawan² rapat aku dah berpunye...wwwaaarrrggghhhhh..


Monday, 1-Sep-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
salam ramadhan



erk,dh lama rasanya x update fp aku ni..bz sket lately ni..huh,dah bulan pose rupenya..utk tidak bagi lalang terus tumbuh kat fp aku nih..aku selitkanla selingan di bulan mulia ni..simboliknye apa yg aku letak kat atas ni ialah bulan puasa adalah bulan beribadat sbb tu aku letak gambo masjid,gambo nasi beriyani yg sedap(perut aku terus berbunyi ni tgok gambo tu) plak ialah bulan pose ni x leh makan dan gambo setan tu plak ialah x der alasan utk kite mengelak dari beribadat dan berpose sbb setan dah kena ikat..jadi renung² kanlah apa yg aku tulis ni(walaupun ade org yg akan pelik)..hehe..selamat beribadat dan berpuasa kpd semua..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net